ваша корзина
Ваша корзина пока пуста
ВДК СЕРВІС СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ!
ПРОФІЛАКТИКА ПК АБО
НОУТБУКА ЛИШЕ 350 ГРН.
ВДК СЕРВІС Відгуги та побажання
наших клієнтів

читати всі відгуки

3 новинки в сімействі ЕЛЕКТРОННИХ КНИГ POCKETBOOK

Компанія PocketBook анонсувала три нових рідера, які стануть доступними в Україні вже з жовтня 2016 року - PocketBook Basic Touch 2, PocketBook Touch HD і PocketBook 615.

Новинки стали логічним продовженням існуючих лінійок. Звичайно ж не всі пристрої отримали апгрейд по всіх фронтах, але уваги споживача звичайно ж заслужили.

PocketBook Basic Touch 2 відрізняється від свого попередника, PocketBook Basic 624, в основному тільки екраном - 6"E Ink®Pearl ™ проти 6" E Ink®Carta ™ - картинка обіцяє бути більш контрастною. Рідер виконаний в класичному дизайні лінійки.

PocketBook Touch HD - рідер  з е-ink дисплеєм за технологією Carta™ HD ( розпозподільна здатність 1072х1448) і 300DPI. Виробник обіцяє нам контрастнішу і чітку картинку (в порівнянні з PocketBook Touch Lux 3 з дисплеєм E Ink®Carta™ 1024 × 758). Варто відзначити, що з трьох новинок, саме ця книга отримала стильний корпус з soft touch пластика.

PocketBook 615. Новинка зовні мало чим відрізняється від свого прабатька, але ... книга отримала, то про що мріяли всі власники 614 - світлодіодне підсвічування.

Всі представлені моделі доступні за попереднім замовленням. Орієнтовні ціни новинок: PocketBook Basic Touch 2 - 3400 грн, PocketBook Touch HD - 5000 грн, PocketBook 615 - 3100 грн.

Зовсім скоро, в розділі статті, зустрічайте докладні огляди даних девайсів. Залишайтеся з нами)

ВДК Сервіс.